ANASAYFA


     MARİNE SERİSİ REDRESÖR 1-25KW

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
MARİNE Serisi Akü Şarj cihazlarında, yüksek frekanslı rezonans teknolojisi kullanılması nedeniyle cihazlar küçük ve hafiftir.Teknenizde az yer kaplar.Bağlantılarınıyapmak kolay ve montaj zahmetsizdir.
IGBT'li güç devresi sayesinde cihaz verimliliği %90'lara ulaşır.Bulunduğu ortamı ısıtmaz.Enerji sarfiyatı azdır.Besleme girişinde bulunan PFC devresi, cihazın şebekeye harmonik bir şekilde bağlanmasını sağlar ve parazitlenmeyi engeller.Şebekenizi bozmaz.Çevre dostudur.
MARİNE Serisi cihazları mikroişlemciden daha hızlı çalışan DSP (Digital Signal Processor) ile kontrol edilmektedir.DSP yazılımı sayesinde aküye akıllı şarj yönetimi uygular.Trafolu şarjörlere göre çok daha iyi çıkış gerilim dalgalılığına sahiptir.Bu sayede akünün ömrünü uzatır.
MARİNE Serisi cihazların bir diğer üstünlüğü, ürettiği düzgün çıkış gerilimi sayesinde devrede akü bulunmasa dahi DC güç kaynağı gibi çalışarak yüklerinizi beslemesidir.Cihaz her türlü yükte uyumlu çalışır, kısa devre olsa bile zarar görmez.Kendisini ve yükünü her şartta korur.İçinde kullanılan her türlü malzeme, rutubetli ve titreşimli şartlara göre tasarlanmıştır.
En son teknoloji ile donatılan MARINE Serisi Redresörler, akülerin şarj edilmesini ve doğru akımla beslenen cihazların enerji gereksinmlerinin güvenli bir şekilde karşılanabilmesini sağlar.
Genel Kullanım alanlarına başta denizcilik sektörü olmak üzere; deniz ve kara nakil araçları, telekominikasyon santralleri, yüksek gerilim sahaları, askeri ve endüstriyel tesislerdir.
Bunların yanında diğer tüm akü şarj uygulamalarında da güvenle kullanılabilir.
MARİNE Serisi Redresörlerde yüksek frekans tekniği kullanılır.DSP (Digital Signal Processor) ile dijital kontrol sağlanır.
Küçük, hafif ve kullanımı kolaydır.Tüm fonksiyonları DSP yönetir.
Türkiye çapında yaygın teknik servis ağı ve yedek parça garantisiyle Makelsan MARİNE Serisi Redresörler size kesintisiz hizmet vermeye hazırdır.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj